Η εταιρεία

Η εταιρία «Εξοπλιστική Πιερίας» βρίσκεται στην Πιερία , Κατερίνη , Χατζόγλου 17 από το 2001. Ασχολείται με την ολοκληρωμένη κάλυψη των επαγγελματικών και οικιακών σας αναγκών.


Στο χώρο μας ,που με πολύ αγάπη φτιάξαμε, θα βρείτε πώς να εξοπλίσετε Τον επαγγελματκό και οικιακό σας χώρο, επίσης θα βρείτε : υλικά και προιόντα καθαριότητας (με πιστοποιητικά από ΕΟΦ), πάνες-Χαρτικά και τις συσκευές τους , Υλικά συσκευασίας, amenities (σαμπουάν-αφρόλουτρα-σαπουνάκια-παντόφλες κτλ), διακοσμητικά , πίνακες, τυπωμένα Επώνυμα πατάκια, κεριά και ρεσώ , μπαχαρικά, σιρόπια ροφημάτων,fruit pure , γρανίτες, τσάι, καφέ, ροφήματα, ζάχαρη λευκή, μαύρη stevia & candarelo σε stick,μέλι σε stick,μπισκοτάκια ντυμένα και πολλά άλλα είδη που είναι απαραίτητα για την οργάνωση ομαλή λειτουργία της δουλειά σας αλλά και του σπιτιού σας.


Εχουμε την τύχη να εδρεύουμε σε μία ευλογημένη περιοχή στο κέντρο της Ελλάδος με όλην την Ελληνική Μυθολογία να ξεκινάει από εδώ , με Όλυμπο και Πιέρια , Θεοί και Μούσες μαζί και με υπέροχους ανθρώπους που κράτησαν την παράδοση στην φιλοξενεία το χαμόγελο και την καλή καρδιά κι όλα αυτά σε έναν τόπο πνιγμένο στην ομορφιά και το πράσινο. Οι παραδόσεις των εμπορευμάτων γίνονται καθημερινά , στο κέντρο της πόλης ,στην πανέμορφη και ατελείωτη ακτογραμμή του θερμαικού, στα υπέροχα δημοφιλή χωριά και κωμοπόλεις μας καθώς επίσης στους ομόρους νομούς αλλά και οπουδήποτε ζητηθεί από τον πελάτη μας.